Psykologisk Livssamtale Praksis

Livssamtaler - Samtaler med syge - Inge Kaldahl

Livssamtaler med syge

At få en alvorlig sygdom såvel fysisk som psykisk, føles som livet væltes omkuld, og det kan være svært at finde fodfæste i den forandrede hverdag. Måske du er bange og overvældet af bekymringer, og er usikker på fremtiden.

Samtalerne vil altid tage udgangspunkt i dig, og det, som fylder i dit liv her og nu. Vi kommer til at tale om det, der gør dig eller din familie kede af det og om det problematiske. Men vi kommer også til tale om livet i dets mangfoldighed.


"….Jeg troede, at når man kom her skulle man snakke om problemer, sygdom og forholde sig til man kan dø af det her. Men at du har givet os lov at snakke om vores familie og vores campingferier, gør at man pludselig bliver så stolt af det, vi gør for vores børn og også af hinanden. Det gør at kræften ikke fylder alt……".
Parsamtale: (Mand; 37år med kræft og ægtefælle 34år)


"… Sådan en samtale er da noget, der rykker. At få lov til bare at snakke om min elskede båd "Lauritz" giver mig så meget lyst til at leve igen. Nu tror jeg på, at jeg til foråret atter kan komme ned at ordne min båd og gøre den sejlklar. Den her samtale har givet mig håb og tro på, at jeg dæleme nok skal komme ud at sejle igen… Tak for det"
(Mand; 57år, prostata kræft )

Inge Kaldahl  •  Aalborg Nordjylland  •  Tlf. 6165 9396  •  inge@ingekaldahl.dk