Psykologisk Livssamtale Praksis

Kursus Livsrejsen - Rehabiteringskursus - Inge Kaldahl

Livsrejsen - Rehabiliteringskursus

Rehabiliterings kursus - Livsrejsen
Et højskolekursus for mennesker, der skal tilbage i livet efter en alvorlig sygdom - Livskvalitet til krop og sjæl. Et rehabiliterings kursus med fokus på fysisk aktivitet, sund levevis og ikke mindst at danne netværk med andre ramte. Der vil være fokus på samvær, nærvær, aktiviteter til krop og sjæl i naturskønne omgivelser. Den røde tråd gennem kurset vil være med udgangspunkt i den såkaldte "Rejse", du som syg har været igennem til den dag, hvor du atter skal ud i livet igen som "Nybygger".

Målet er, at du genvinder livsmodet og handlekraften i dit liv og får mulighed for at møde andre, der kender til det at have angst og bekymring inde i ens hverdag.


"….Jeg føler en hel anden frihed i mit liv efter den her rejse, jeg ved godt, jeg stadig har kræften i mig, men den vælter mig ikke længere omkuld, jeg har fået en helt ny omgangskreds - der er altid nogen jeg kan ringe til, som forstår lige præcis som jeg har det….det er stort.."
(Kvinde 49 år, tidl. deltager på kursus.)


"…. Vi kom helt i dybden, til det der gør ondt. Følelserne fik lov at stå i rummet uden det blev sentimentalt eller overstrømmende, det blev konstant vekslet mellem det kropslige og det psykiske og altid fik vi ord på og fik bundet en sløjfe på den enkelte proces….. det er dygtigt - og trygt….."
(Kvinde 51 år, tidl. deltager på kursus.)


"….Den her rejse har betydet mere for mig end jeg nogensinde har kunnet forestille mig, jeg føler at mine to børn fik en hel ny mor hjem. Jeg er blevet i stand til at leve mere i Nuet "nyde før jeg altid skal yde" er kommet i min rygsæk….."
(Kvinde 39 år, tidl. deltager på kursus.)


Kontakt mig mig for pjece.

Se mere på Vrå Højskole, Livsrejsen - grib livet efter kræft

Planlagte kurser, foredrag og temadage er her: Nyheder.

Ønsker du nærmere informa­tion om de enkelte kurser, så kontakt mig.

Jeg sammensætter og afholder løbende kurser eller gruppe­forløb for mennesker, som er ramt af kræft eller anden livs­truende sygdom eller for menne­sker, der har mistet en nært­stående.

Nogle kurser afvikles over en eller flere dage. Andre kurser og grupper forløber som en fast uge dag over en periode. Flere kurser udvikles og afholdes i samarbejde med eksterne samarbejdspartnere.

Har du en idé til et kursus eller en gruppe, du tænker kunne være givende og meningsfuld, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Inge Kaldahl  •  Aalborg Nordjylland  •  Tlf. 6165 9396  •  inge@ingekaldahl.dk