Psykologisk Livssamtale Praksis

Kurser - Grupper og netværk - Sorggrupper for efterladte - Sorgens følger og senfølger - Inge Kaldahl

Gruppe og netværks tilbud

Jeg sammensætter løbende gruppe og netværks tilbud efter hvilke behov, der efterspørges.

Sorggrupper

Sorggruppe for dig, der har mistet. En gruppe hvor du finder rum til at fortælle din historie og møde andre, der kender til det at savne.

Retræte ophold

At sige verden `ret´ farvel. Et livgivende ophold for dig, der har en livstruende sygdom, og din(e) nærmeste ledsagere. Sted: På Gjedshedehus - landstedet, hvor I kan være til stede med jer selv og hinanden omgivet af natur ved bækkens rislen og overdrevets mangfoldige liv.

Retræten arrangeres i samarbejde med terapeut og refugieejer Dorthe DamgaardEr du blevet nysgerrig efter flere oplysninger kontakt:
Inge Kaldahl 6165 9396

Planlagte kurser, foredrag og temadage er her: Nyheder.

Ønsker du nærmere informa­tion om de enkelte kurser, så kontakt mig.

Jeg sammensætter og afholder løbende kurser eller gruppe­forløb for mennesker, som er ramt af kræft eller anden livs­truende sygdom eller for menne­sker, der har mistet en nært­stående.

Nogle kurser afvikles over en eller flere dage. Andre kurser og grupper forløber som en fast uge dag over en periode. Flere kurser udvikles og afholdes i samarbejde med eksterne samarbejdspartnere.

Har du en idé til et kursus eller en gruppe, du tænker kunne være givende og meningsfuld, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Inge Kaldahl  •  Aalborg Nordjylland  •  Tlf. 6165 9396  •  inge@ingekaldahl.dk